HerhaalService – Nieuw Vennepse Apotheken

Nieuw Vennepse Apotheken

HerhaalService

Gebruikt u langere tijd dezelfde medicijnen? Dan kunt u gebruik maken van onze HerhaalService. Wij zorgen dat u altijd op tijd uw herhaling van medicijnen heeft. U hoeft hiervoor zelf dan niets meer te doen.

Hoe werkt de HerhaalService?

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij één van onze apotheken. Wij ontvangen dan graag éénmalig een overzicht met uw medicijnen waarop genoteerd staat hoeveel voorraad u van alles nog van in huis heeft. Dan zorgen wij er de eerste keer voor dat de voorraad van de verschillende medicijnen op elkaar is afgestemd. Daarna worden uw medicijnen telkens tegelijk voor u aangevraagd bij uw huisarts en vervolgens door ons klaargemaakt, meestal voor een periode van 3 maanden.

Ook vragen wij u uw e-mailadres, zodat wij berichten naar u kunnen sturen over de HerhaalService.

1e bericht

Op het moment dat wij uw medicijnen opnieuw voor u willen aanvragen en klaarmaken, ontvangt u een 1e bericht van ons (per e-mail). Als er dan iets niet klopt met de medicijnen in uw HerhaalService, kunt u antwoorden op dit bericht. Bijvoorbeeld: dat een medicijn is gestopt, dat een dosering is gewijzigd of dat u van een medicijn nog een grote voorraad in huis heeft. Wij kunnen dit dan nog corrigeren voordat we de medicijnen werkelijk gaan klaarmaken. Klopt alles? Dan hoeft u het e-mailbericht niet te beantwoorden.

2de bericht

Op het moment dat alle wijzigingen zijn verwerkt en de medicatie voor u is klaargemaakt, ontvangt u een 2de bericht. Dit bericht geeft aan dat u de medicatie kunt komen ophalen.

Goed om te weten

  • De HerhaalService is alleen beschikbaar als u patiënt bent bij één van de huisartspraktijken in Nieuw-Vennep of Rijsenhout en wanneer u daarnaast ingeschreven staat bij een van de Nieuw Vennepse Apotheken.
  • Als u op vakantie gaat en eerder uw medicijnen wilt herhalen, neem dan contact met ons op.
  • Als er iets moet veranderen in uw HerhaalService, horen we het graag zo spoedig mogelijk. En anders als reactie op ons 1e bericht, zodat uw HerhaalService blijft kloppen. Bijv. bij het stoppen van een medicijn, bij een doseerwijziging, als uw medicijn(en) te vroeg op zijn of als u nog een grote voorraad heeft.
  • Ook als u normaal gesproken uw medicijnen thuisbezorgd krijgt, kunt u ook gebruik maken van de HerhaalService.
  • Aan de HerhaalService zijn geen kosten verbonden.
  • Wilt u de HerhaalService stopzetten? Dan vernemen wij dat het liefst schriftelijk, bijvoorbeeld via e-mail.

Nog vragen? Kom dan gerust bij ons langs in de apotheek. U mag ons natuurlijk ook bellen of e-mailen!