Zorggroep Haarlemmermeer – Nieuw Vennepse Apotheken

Nieuw Vennepse Apotheken

Tel:088-8866444 Fax:0252 673436

Zorggroep Haarlemmermeer

Goede zorg, dichtbij huis.

Zorggroep Haarlemmermeer organiseert de samenwerking tussen de huisartsen, apothekers, diëtisten, fysiotherapeuten, medisch specialisten, pedicures, podotherapeuten en andere regionale zorgaanbieders. Het gaat om afspraken over wie, wat, wanneer doet.

Het is een multidisciplinaire eerstelijnsorganisatie die eerstelijns zorgprofessionals in de Haarlemmermeer ondersteunt om te komen tot de beste zorg dichtbij huis. Dit doen wij door: het ontwikkelen en invoeren van zorgprogramma’s en het organiseren van wijkgerichte zorg. Op die manier bieden wij kwalitatief hoogwaardige eerstelijnszorg aan ruim 100.000 patiënten.

De volgende zorgprogramma’s zijn inmiddels ontwikkeld en ingevoerd in de praktijk: Astma, COPD, diabetes, hart- en vaatziekten en psychische klachten. Door samen te werken wordt de zorg aan patiënten beter en staat de patiënt centraal.

Daarnaast treden wij op als serviceorganisatie door het faciliteren en ontzorgen van zorgprofessionals in zowel huisartsenpraktijken als wijksamenwerkingsverbanden.

Voor meer informatie over Zorggroep Haarlemmermeer en de zorgprogramma’s, klik hier.