PharmaSelf24 – Nieuw Vennepse Apotheken

Nieuw Vennepse Apotheken

Tel:088-8866444 Fax:0252 673436

PharmaSelf24

Als u bent ingeschreven bij één van onze apotheken, is het mogelijk uw medicijnen 24 uur per dag, 7 dagen in de week zelf af te halen. Hiervoor beschikken wij over de ‘PharmaSelf24’; een afhaalautomaat dat tegenover de ingang van Apotheek Getsewoud staat (Händelplein 23).

Uw geneesmiddelen 24/7 ophalen wanneer het u uitkomt.

Wat moet u daarvoor doen?

Als u gebruik wilt maken van onze PharmaSelf24, kunt u zich aanmelden bij ons en moet u in het bezit zijn van een mobiele telefoon en/of een e-mailadres. Zodra uw medicijnen voor u klaarliggen, ontvangt u een gratis sms- of e-mailbericht met daarin de vermelding van uw afhaalcode. Met deze code heeft u 24 uur per dag toegang tot uw geneesmiddelen.

Hoe werkt het?

 1. Aanmelden. U vult uw gegevens in op het aanmeldformulier dat in Apotheek Getsewoud en Apotheek De Kind ligt. Of u stuurt een e-mailbericht met uw gegevens naar info@nieuwvennepseapotheken.nl. U moet er zelf voor zorgen dat onze apotheek altijd uw juiste mobiele telefoonnummer of e-mailadres heeft.
 2. Medicijnen klaarzetten. Na ontvangst van het recept worden de medicijnen de volgende werkdag voor u klaargezet in de PharmaSelf24.
 3. SMS- of e-mailbericht. U ontvangt een gratis SMS- of e-mailbericht dat uw medicijnen opgehaald kunnen worden. In dit bericht staat uw afhaalcode. Een tweede bericht krijgt u 24 uur voordat de eindtijd van het ophalen van uw medicijnen verstrijkt. Na 72 uur worden uw medicijnen door ons weer uit het kluisje in de PharmaSelf24 gehaald. U kunt het daarna in de apotheek ophalen tijdens de openingstijden. Ook dan ontvangt u een bericht per SMS of e-mail dat het voor u klaarligt in de apotheek.
 4. Medicijnen ophalen met uw afhaalcode. Volg de instructies op het scherm van de PharmaSelf24. Zorg dat u de afhaalcode bij de hand heeft.

LET OP: U kunt maar één keer het kluisje in de PharmaSelf24 openen met uw afhaalcode. Zorg er dus voor dat u al uw medicijnen tijdig uit het kluisje pakt!

De voordelen

 • Geen wachttijden
 • U bepaalt zelf wanneer u uw medicijnen ophaalt

Wat kan er niet in het kluisje?

 • Medicijnen die in de koelkast bewaard moeten worden;
 • Producten met een afmeting groter dan een schoenendoos;
 • Breekbare flacons;
 • Medicijnen die u voor de eerste keer gebruikt;
 • Medicijnen die u dezelfde dag wilt ophalen. Deze medicijnen kunt u binnen onze reguliere openingstijden aan de balie afhalen.

Wilt u nog uitleg hebben voordat u gebruik gaat maken van de PharmaSelf24? Vraag het gerust in de apotheek!